Fogás: előétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bagettet vékony szeletekre vágom és megpirítom.
A ricottát és a gorgonzolát az őrölt fehér borssal, a finomra vágott metélőhagymával, valamint kevés olívaolajjal összekeverem. Ezzel a krémmel megkenem a bagetteket.
A ruccolát meglocsolom olívaolajjal, lime levével, balzsamecettel és sózom, borsozom.
Rama margarinon barna cukrot karamellizálok és a cikkekre vágott körtét hirtelen átforgatom benne. A körtéket a bagettre helyezem, ruccolával díszítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kiváló vendégváró falatkák.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
hornoke
2014.01.26 20:28
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bagettet vékony, őrölt fehér, finomra vágott, krémmel megkenem, ruccolát meglocsolom, cikkekre vágott, bagettre helyezem, metélőhagymával, balzsamecettel, karamellizálok, karamellizált, olívaolajjal, összekeverem, metélőhagyma, olívaolajjal, balzsamecet, gorgonzolás, gorgonzolát, meglocsolom, gorgonzola, barnacukor, ruccolával, bagetteket, átforgatom, szeletekre, vendégváró, margarinon, megpirítom, olívaolaj, borsozom, ruccolát, valamint, Ricottás, bagett, ricotta, gorgonzola, metélőhagyma, bors, ruccola levél, olívaolaj, balzsamecet, barnacukor kevés, körte, Rama margarin,
|
|
|
|
|